SUZA SUZU STIŽE! Ovako je Đurović govorio o svojoj deci: Nemamo odnos kakav bi trebalo...
Vlade Đurović, Foto: Starsport©

velika tragedija

SUZA SUZU STIŽE! Ovako je Đurović govorio o svojoj deci: Nemamo odnos kakav bi trebalo...

Teška sudbina slavnog trenera...

Objavljeno: 09:01h

Proslavljeni košarkaški trener Vlade Đurović je doživeo porodičnu tragediju, pošto je njegov sin u petak pronađen mrtav.

Prvo je prijavljen nestanak, a nakon što je pronađeno njegovo beživotno telo, naložena je obdukcija.

Đurović je izuzetno vezan za ćerku i sina, a u jednom intervjuu je priznao da mu je teško padalo što nije bio uz njih kada im je to bilo najpotrebnije.

- Imam sina i ćerku, presrećan sam što su njih dvoje u mom životu. Stariji igrači su se nekad šalili da 'lafovi dobijaju ćerke, a cmizdravci sinove', a ja sam imao njih dvoje. Danas su oni svoji ljudi. Ćerka Nina je završila filozofiju, a sin Nebojša psihologiju. Bio sam trenerska zvezda, a oni su odrasli bez mene, jer nikada nisam bio tu. Zbog toga i danas nemamo odnos kakav bi trebalo da imamo. Korektni smo, ali nije to to. Nisam ih mazio kad su bili mali, bio sam uvek na treninzima, jurio košarkaše, navijače i direktore klubova- rekao je Đurović u ispovesti za "Kurir".

Vlade Đurović
Vlade Đurovićfoto: Starsport©

Njegov sin Nebojša se tokom pandemije preselio kod roditelja.

- Otkad je proglašena pandemija, sin nam se sa Novog Beograda preselio kod nas i on nam mnogo pomaže u svakodnevnom funkcionisanju. I Crvena zvezda je napravila zaista lep gest; bivšim igračima i trenerima odnela je po paket pomoći, meni je takva pažnja prijala i hvala im na tome - govorio je Đurović u intervjuu za "Danas".

Bonus video:

01:45

ZVEZDA I PARTIZAN IGRAJU HUMANITARNU UTAKMICU! Sećanje na stradale iz Dubone i Malog Orašja: Evo ZA ŠTA se prikuplja novac

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.